Troms SV og Finnmark SV er igjen stiftet

Publisert av: Troms og Finnmark SV Publisert: 04. desember 2022
Oppdatert: 06. desember 2022
Lesetid: ca. 1 min

Gjennom helga har Troms og Finnmark SV igjen blitt til Troms SV og Finnmark SV. I Troms SV er Parabaran Rajalingam fra Karlsøy valgt som fylkesleder og Marianne Bilden fra Nordreisa valgt som nestleder. Finnmark SV har gjenoppstått med Amy Brox Webber som leder og Alf Normann Hansen fra Gamvik ble valgt som nestleder.  

Begge de nye fylkeslagene har avholdt nominasjon til fylkestingsvalget i 2023. Troms SV har nominert Bjarne Rohde fra Tromsø på 1. plass, og Katrine Boel Gregussen fra Senja på 2. plass til fylkestingsvalget. Lars Eirik Grotdal fra Harstad, Siv Elin Hansen fra Nordreisa, Parabaran Rajalingam fra Karlsøy og Sigrid Bjørnhaug Hammer fra Tromsø innehar de neste plassene. Cato Kristiansen fra Loppa ble nominert på topp for Finnmark SV. Med seg på lista har han Elin Mathisen fra Sør-Varanger på andre plass, Alf Normann Hansen fra Gamvik på tredje plass og Sylvi Josefine Johnsen fra Porsanger på fjerde plass.

Nominasjonslista i Finnmark SV

Nominasjonslista i Troms SV